ANBEFALINGER

Direktør Allan Midtgaard


–  Allan Midtgaard, Direktør Humanta  –

.

Personprofil ifbm lederudvikling

“Jeg har haft god erfaring med brug af en fuld personprofil i forbindelse med min udvikling som leder og som direktør for Humanta”

.
Efter mange år som erhvervsleder opstod en situation, hvor det kunne blive nødvendigt at skifte karrierespor. Fordelen ved lang erfaring er, at man også lærer sig selv bedre at kende. Eller gør man? Jeg kom i tvivl, og ville gerne have en ufarvet vurdering af mine personlige styrker og svagheder.

Under alle omstændigheder er det en værdifuld viden, når man har ansvar, skal lede og fordele og samtidig være et menneske i balance. Desuden ville jeg gerne være forberedt på at møde persontest i en jobsøgningssituation, hvis det skulle blive aktuelt.

Jeg fik præcis, hvad jeg søgte hos Rikke Hedeman.
Hurtigt, seriøst, ordentligt og ledsaget af en vejledning, som var til at forstå. Det kan anbefales!

 

 

 

.

.

 

–  Birgit Steffensen, Direktør Profors  –

 

.

Erhvervscoaching og Personprofil 

“Jeg har fået sparring ifht min rolle som direktør og leder af Profors” 

.
“Jeg har benyttet Rikke til erhvervscoaching gennem en årerække – både i forhold til min rolle som direktør og leder af Profors, men også i forhold til de udfordringer jeg har mødt på min vej.
Jeg har fået vendt de problematikker jeg er stødt på og fået vendt tingene på hovedet. 

Gennem personprofilen fik jeg et spejl på noget jeg godt vidste, men at blive spejlet i den måde jeg fungerer på, var berigende og en stor hjælp til at stå ved mig selv. Mine kompetencer – og hvor jeg skal have andre indover.
Og den har været et godt fundament for de videre sessions i mit forløb, som frem for alt har givet mig en dybere forståelse af mig selv, konkrete redskaber, og har lært mig at se tingene fra en anden synsvinkel.”

 

.

 

..

 

 

.

 

Aabenraa Kommune personprofiler

–  Bente Poulsen, HR-chef, Aabenraa Kommune  –

.

Personprofiler

“Vi har brugt Rikke Hedeman til flere lederrekrutteringer, og får gode tilbagemeldinger fra de rekrutterende ledere.
Rikke sætter sig hurtigt ind i rammen for opgaven og vores organisationskultur. Som facilitator skaber Rikke en god stemning og er hurtig til at fokusere skarpt på det vigtige.”

.


.

.

 

.

.

–  Suzanne Rasmussen, Leverancechef, Sherpa  –

.

Freelance konsulent

“Rikke er som person åben og omsorgsfuld, samtidig med hun er kontant og direkte når situationen kræver det. I Sherpa var Rikke selvstændig kunsulent, hvor hun havde ansvaret for karriererådgivning til psykisk sårbare borgere. Hun skabte flotte resultater og havde en evne til i vanskelige situationer, at bevare roen samt være målorienteret. Hun var meget vellidt blandt medarbejdere og var altid imødekommende og lyttende i alle sammenhæng.
Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke”.

..

 

 

.

.

 

.

 

 

–  Frede Petersen, Personalechef, Haderslev Kommune  –

.

Leder af HR, Haderslev Kommune
“Rikke udøver en ledelses stil der er åben og omsorgsfuld, men også kontant og direkte når situationen kræver det.
Under Rikke Hedemans ledelse er der skabt mange flotte resultater.

Trods de meget vanskelige odds, som kommunesammenlægningen i sig selv medførte, har Rikke Hedeman på fortrinligvis fået etableret en HR-funktion, der nyder almindelig tillid og omtales med stor og velfortjent respekt.

Jeg har selv oplevet et gnidningsfrit samarbejde med øvrige ledere og medarbejdere – og ikke mindst i forhold til mig selv.

For mit eget vedkommende, har jeg tit spurgt Rikke Hedeman til råds i mange forskellige sammenhænge, og sat stor pris på hendes synspunkter og meninger.

Rikke Hedeman er i øvrigt en meget imødek.ommende, hjælpsom og venlig person.”

.

 

 

.

..

.

 

–  Lars Muhl, Stifter af Hearts & Hands  –

.

Bestyrelsesformand og daglig leder, Hearts & Hands

“Rikke har bevist sit organisatoriske talent, med overblik og visdom, som daglig leder af organisationen Hearts & Hands.”

 

 

.

.

.

.

.